Rendering

Trituradors

L’àmplia gamma de trituradors BIALSA comprèn tot un ventall de possibilitats depenent del tipus de producte a triturar, la mida de partícula que es vulgui obtenir i de l’ús que es vulgui fer d’aquest producte triturat.

 

Bàsicament podríem dividir la gamma de molins trituradors grups diferents:

 

-Molins d’animals sencers.

-Molins ràpids de granulometria fina.

-Molins de granulometria extra-fina.

-Picadores

Molins per a animals sencers

Són trituradors dissenyats per triturar carcasses completes de diferents animals, tant porcins com bovins o animals majors, a una mida de partícula inferior a 30 mm.

 

Els molins trituradors per a carcasses són de baixa velocitat i existeixen en versions d’un o dos eixos, depenent de la mida de l’animal.

 

Estan dissenyats perquè siguin de fàcil manteniment evitant aturades innecessàries.

 

Altament resistents a l’entrada de partícules estranyes, com ara metalls, que puguin entrar juntament amb el producte a triturar.

 

De disseny robust i perfectament adaptats al tipus de funció que se n’espera.

Molins ràpids de granulometria fina

Els trituradors de granulometria fina són unitats compactes especialment dissenyades per a parts d’animals o despulles d’escorxador que necessitin una gran capacitat de trituració per a una mida de partícula inferior a 30 mm.

 

Disposen d’una sèrie de dents fixes, intercanviables i reversibles i d’altres de disposades al tambor rotatiu.

 

Amb capacitat fins a 25T/h, disponibles amb volant d’inèrcia i rodaments de rodets de doble filera.

Molins de granulometria extrafina

Els molins trituradors de granulometria extrafina permeten trossejar subproductes fins a una mida de partícula de 12 mm, fet que en processos en què es requereixi una mínima granulometria confereixen uns resultats homogenis i fiables.

 

Aquests trituradors de doble eix estan dissenyats com les altres unitats trituradores, per poder realitzar feines de manteniment de forma àgil i sense temps d’atur prolongats i per suportar les condicions habituals de treball d’aquest tipus de màquines.

Picadores

Les picadores BIALSA són trituradors automàtics per a greixos frescos o congelats, sense presència d’ossos, construïts en acer inoxidable i amb tremuja de recepció i claveguera de collament.

 

Les capacitats de producció van des dels 1500 kg/h fins als 8500 kg/h amb gènere fresc, i des dels 1500 kg/h fins als 5500 kg/h en producte congelat (de fins a -12ºC.)

 

La mida de trituració pot arribar fins als 3 mm.

Triturador BA-630 para rendering

     

Slide prensa continua mig Prensado Detector de metales para rendering Digestor BA16000VE para rendering Digestores Moli BA-100 Detectores de metales Trituradores

NOTICIAS

Algunas referencias

Slide Slide Slide Slide Slide